“Bewuste voeding en een mooie presentatie staan centraal voor de beleving van leuk en lekker eten.”

Wie wordt er nou niet blij van een lekkere maaltijd en dan ook nog zelf bereid? Een gerecht om trots op te zijn. Op ohmymeal.nl vind je smakelijke, creatieve en mooie recepten die gemakkelijk te maken zijn. De meeste recepten zijn geschikt voor zowel vegetariërs als niet-vegetariërs. Ieder recept dat je hier vindt is hartstikke lekker, de ene gezonder dan de ander. Bewuste voeding en een mooie presentatie staan centraal voor de beleving van leuk en lekker eten. Naast recepten vind je hier ook tips, weetjes, reviews en andere food talk terug!

LanaLana
Dat ben ik, de persoon achter Oh My Meal. Ik ben gestart met bloggen om zo mijn drie passies te combineren, namelijk: koken, fotograferen en praten/schrijven over eten. Ik laat me inspireren door recepten uit tijdschriften, andere blogs, kookboeken of ik bedenk recepten zelf. Heerlijk vind ik het om over voeding te lezen en ik kan echt genieten van een gerecht dat niet alleen goed smaakt, maar er ook nog eens heel goed uit ziet! Ik ben me meer en meer gaan verdiepen in voeding en steeds meer gaan proberen in de keuken. Altijd vond ik het al leuk, maar inmiddels is het een echte passie geworden. Iets waar ik het liefst de hele dag mee bezig ben. De gerechten thuis werden steeds uitgebreider en van iedere maaltijd maken we een feestje.

Om de gerechten te onthouden maakte ik regelmatig foto’s en creëerde zo een archief. Hieruit is het idee ontstaan om echt iets te gaan doen met mijn passies. Ik ben mij gaan verdiepen in voedselfotografie; een tak van fotografie welke voor mij zeer onbekend was. Als afgestudeerd fotograaf neem ik uiteraard de nodige ervaring mee, maar portretfotografie is toch wel even iets anders dan voedselfotografie! Een hele leuke uitdaging, waar ik al in ben gegroeid en waar ik ook zeker nog in wil groeien!

Praten over voeding vind ik heerlijk. Mensen die net zo kunnen genieten van een goede maaltijd als ik.. daarmee kan ik uren praten. Ik nodig je dan ook uit om gezellig mee te kletsen door te reageren op mijn blog posts of via Facebook, Instagram en Pinterest.

Prive
Dolgelukkig woon ik samen met mijn vriend, Simon en hebben wij een hond, Loop, waar ik nooit over uitgepraat raak. Over LoopOver Simon

Zo nu en dan komen er (overheerlijke!) recepten van Simon voorbij op het blog en regelmatig helpt hij mij een handje in de keuken. Daarnaast heeft hij me geholpen deze mooie website te bouwen. Ik ben er zo trots op!

 

Zakelijk
Heb je tips, ideeën of vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen via de contactpagina. Wil je graag samenwerken? Bekijk dan de mogelijkheden hier.

Lees, kook en geniet lekker mee!

Liefs, Lana