Cocio Gadgets

CocioTwee weken geleden ontving ik dit super toffe pakket met gadgets van Cocio! Je weet wel, Cocio, de lekkerste chocolademelk uit Denemarken. Je ziet hier een rugzak, een (stylus)pen, een super mooi notitieboekje en een muts! Helemaal blij mee!
Lees meer

De leukste kerstcadeautjes voor foodies!

Zo, eindelijk weer een nieuw blog schrijven! Zoals ik al eerder schreef op de Facebookpagina van Oh My Meal ben ik deze maand minder frequent aan het bloggen. Dit, omdat ik het Your 50 days of green happiness programma volg. Hoe dat gaat? Kan beter.. niet alle gerechten vallen bij ons thuis in de smaak en dat maakt het een stukje lastiger! Wel zijn de ontbijt, lunch en tussendoor recepten erg goed te doen! Hierdoor ben ik eigenlijk het opgeblazen gevoel wel al kwijt. De avondmaaltijden zijn we eigenlijk al een beetje aan het smokkelen. I know, heel zwak! Tijd om het weer op te pakken, dus! Ik ga mijn recepten proberen te maken binnen de ‘regels’ van The Green Happiness. Kijken hoe dat uitpakt! 🙂 Volgende week vertrekken we voor twee weken naar Denemarken! Lekker kerstmarkten bezoeken en genieten van alle rust! Dit betekent automatisch dat ik ook in die weken weinig zal bloggen. Als ik terug ben ik Nederland ga ik weer helemaal fulltime aan de slag met mijn blog! En ik heb er onwijs veel zin in! Lekker weer veel dagen in de keuken, fotograferen, schrijven.. Ik mis het..

De feestdagen komen langzaam dichterbij, Sinterklaas is zelfs al geweest! Wij gaan de feestdagen dus meemaken in Denemarken. Schijnt daar ontzettend mooi te zijn en ik ben echt mega benieuwd naar de kerstmarkt in Aalborg en Kopenhagen! Terwijl ik nog moet bedenken wat voor cadeautjes ik aan mijn vriend moet geven schrijf ik dit blog met daarin de leukste kerstcadeautjes voor foodies! Want echt, er zijn onwijs veel leuke cadeautjes te vinden! Ik zou zo alles willen hebben!  Lees meer

Amerikaanse verhoudingen en temperaturen

matenAls je wel eens recepten bekijkt uit Amerika zal je vast wel eens hebben gepuzzeld met de verhoudingen, maten, gewichten en temperaturen die ze daar gebruiken. Erg lastig vind ik het altijd. Ik ga dan altijd verschillende sites af om alles om te rekenen.

Deze sites Amerikaanse verhoudingen en temperaturen zijn er natuurlijk al. Prettiger voor mij is het als het op mijn eigen blog staat, vandaar dat ik het zelf ook gewoon plaats! Bovendien is het vaak zo dat alleen maten staan benoemd en geen temperaturen of andersom. Ik maak een mooie verzamel pagina!  Lees meer

Caesar Salad Dressing

Caesar Salad DressingDe Caesar Salad is inmiddels zo bekend dat het niet meer weg te denken is. In heel veel restaurants kom je de salade tegen en ook in vrijwel elke supermarkt is deze te vinden. 

Lees meer

Ghee

Ghee

Wat is ghee precies en hoe maak je het gemakkelijk zelf?

Ghee is geklaarde boter, oorspronkelijk gemaakt van roomboter, maar ghee bestaat ook in plantaardige vorm.

Lees meer

Honing

HoningDe winkels staan vol met verschillende varianten! Welke honing is nu echt gezond en waar moet je op letten?

Lees meer

Kaas en Vegetarisme

kaasKaas en vegetarisme, hoe zit dat precies?
Weinig mensen die het weten, maar kaas is vaak niet vegetarisch! Veganistisch bedoel je? Nee, vegetarisch. Hoe zit dat? Dat ga ik je nu uitleggen!

Lees meer