CocioTwee weken geleden ontving ik dit super toffe pakket met gadgets van Cocio! Je weet wel, Cocio, de lekkerste chocolademelk uit Denemarken. Je ziet hier een rugzak, een (stylus)pen, een super mooi notitieboekje en een muts! Helemaal blij mee!

Ik heb Cocio ontdekt in Denemarken. De chocolademelk die traditioneel gedronken wordt bij een Pølser (Deense Hotdog). Toen in Denemarken de eerste hotdogkramen op straat open gingen, was er nog niet zo’n groot scala aan frisdranken. Cocio was wel volop aanwezig. Zo is de combinatie van een Cocio en een hotdog een begrip geworden onder de Denen. Na een avondje uit is de combinatie van een Cocio (de Denen zweren erbij als anti-kater drankje) met een hotdog dan ook een toegankelijk en geliefd katermaaltje. Thuis maken we deze Pølsers nog wel eens na. Vegetarisch voor mij en met echte worst voor mijn vriend. Recept zal nog volgen!

CocioCocio bevat maar drie puur natuurlijke ingrediënten, namelijk: melk, cacao en suiker en bevat dus geen kunstmatige toevoegingen. De chocolademelk wordt nog steeds bereid naar oorspronkelijke recept uit 1951.

Cocio vind ik niet alleen erg lekker, maar ook vind ik het goed dat het UTZ gecertificeerd is! UTZ certificering garandeert dat iedere boer een doelgericht trainingsprogramma doorloopt dat hem een hoger inkomen en betere levensomstandigheden biedt. Geeft een beter gevoel dus!

Bedankt Cocio Team!

Cocio

Facebookgoogle_pluspinterestFacebookgoogle_pluspinterest

Reacties

Cocio Gadgets — Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of door het klikken op de "accepteren" knop hier onder gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze site.

Sluiten