Yoghurt Mango BrokkenYay! Sweet Sunday is terug en dit keer met een gezonder recept dan normaal! Deze Yoghurt Mango Brokken zijn verantwoorde tussendoortjes en het is zo makkelijk te maken dat ik er eigenlijk helemaal geen recept voor hoef uit te schrijven!

Ze zien er super leuk uit en smaken heerlijk! Natuurlijk kan je er allerlei soorten gedroogde fruit aan toevoegen, maar ook bijvoorbeeld noten of kokosblokjes. Mango is mijn favoriete fruit, dus vandaar mijn keuze!

Recept voor: Yoghurt Mango Brokken

Ingrediënten

  • Griekse Yoghurt
  • Honing
  • Gedroogd fruit naar keuze


Bereiding

Ik heb geen precieze verhoudingen in het recept, omdat niet iedere ovenschaal even groot is en in de vriezer past. Ik heb de grootste schaal gebruikt die ik in huis had en dus ook in mijn vriezer past. Daarnaast voeg je de honing naar smaak toe. Ik wilde niet te zoet, dus gebruikte niet al teveel honing. Hou je wel van zoet, dan neem je meer. Dit kan je gelukkig van tevoren al proeven!

  1. Wat je doet is de Griekse yoghurt mengen met honing. Vervolgens de ovenschaal met bakpapier bekleden en die vullen met de Griekse yoghurt. Niet teveel, want de laag moet ook weer niet te dik worden!
  2. Verdeel de yoghurt goed over de schaal en leg dan het gedroogde fruit erop.
  3. Nu zo’n 8 uur in de vriezer, het geheel breken tot brokken en dan zijn ze klaar! Ja echt, zo simpel! Fijn is om dit ’s avonds te maken, zodat ze in de nacht in de vriezer kunnen staan.
  4. Het is misschien overbodig om te zeggen, maar de brokken dienen bewaard te worden in de vriezer.


Eetsmakelijk!

Ik vind het leuk om te horen of het heeft gesmaakt! Laat je even een reactie achter? 🙂 Maak je er ook een foto van? Deel je foto op social media en gebruik de hashtag #ohmymeal, zodat ik het resultaat kan zien. Zou ik leuk vinden!

Facebookgoogle_pluspinterestFacebookgoogle_pluspinterest

Reacties

Yoghurt Mango Brokken — Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of door het klikken op de "accepteren" knop hier onder gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze site.

Sluiten