Kokos HavermoutNu het weer kouder is buiten neig ik weer meer naar warme havermoutpap ’s ochtends. Dat betekent wel dat ik ook eerder uit mijn bed moet. Hoewel je havermout ook een dag van tevoren kan klaarmaken, vind ik het vers toch altijd lekkerder. De snelle ontbijt smoothies zullen er dus ook zeker in blijven! 

Recept Kokos Havermoutpap 
 
Ingrediënten
 
  • 250ml Alpro Coconut, uit de koeling
  • 40gr Havermout
  • handje vruchten
  • handje noten
  • snufje geraspte Kokosnoot
 
Bereiding
 
  1. Breng de Alpro Kokosnootmelk aan de kook in een steelpannetje. Voeg vervolgens de havermout toe en roer twee minuten door tot het pap is geworden.
  2. Schep de havermoutpap in een kommetje en voeg jouw gewenste vruchten en noten toe. 
  3. Strooi een er klein beetje kokosrasp overheen en je ontbijt is klaar!
 
Eetsmakelijk!

Ik vind het leuk om te horen of het heeft gesmaakt! Laat je even een reactie achter? 🙂 Maak je er ook een foto van? Deel je foto op social media en gebruik de hashtag #ohmymeal, zodat ik het resultaat kan zien. Zou ik leuk vinden!

Facebookgoogle_pluspinterestFacebookgoogle_pluspinterest

Reacties

Kokos Havermoutpap — Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "cookies toestaan" om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of door het klikken op de "accepteren" knop hier onder gaat u akkoord met het gebruik van cookies op deze site.

Sluiten